SCRIE TEXTE CARE VÂND...

Află cum poți să transformi orice text într-o poveste captivantă!

DESCARCĂ GRATUIT

Carte

Ai crescut cu povești încă de când erai copil și acum, recunoaște, îți plac la fel de mult ca atunci.  Cu siguranță te-ai uitat într-o seară la mai multe episoade dintr-un serial decât ți-ai propus. Ai văzut un film de cel puțin două ori sau ai citit o carte până la 3 dimineața fără să îți dai seama cum a trecut timpul.

Toate acestea sunt... întâlniri firești pe care le avem cu poveștile. Odată ce ne-a captivat o poveste, vrem cu disperare să aflăm cum se termină. Oricine are o poveste de spus. Nu trebuie să fii Stephen King ca să spui povești captivante. Cu toții avem măcar un prieten care captează atenția în gașcă prin întâmplările amuzante pe care le povestește. 

Însă, atunci când vrei să pui pe hârtie, negru pe alb, primele rânduri din povestea ta, simți că e greu, că nu ai inspirație și îți vine ușor să renunți. E firesc să nu fie simplu! Mai ales dacă nu ai antrenament. Cu atât mai greu devine când vrei să faci o poveste care implică un produs sau serviciu, sub forma unui advertorial, articol de blog sau landing page. Orice text ai scrie, ai de ales de la bun început: să îl faci banal, ca multe alte texte de pe net, sau să îl faci captivant, astfel încât să țină cititorul „lipit” până la capăt. Am pus cap la cap cele mai des întâlnite sfaturi despre storytelling și scrierea poveștilor pe care le cunosc. Ce trebuie să faci și în ce ordine – ca să transformi orice text într-o poveste captivantă.

Tot ce ai de făcut este să descarci materialul gratuit!