Te-ai întrebat și tu dacă poți obține mai mult de la viață?

Dacă dincolo de ce faci acum, poate fi ceva mai bun ce te așteaptă sau poate simți că ai ceva în tine care arde să inspire și să fie un impact și pentru alții?

Mie așa mi s-a întâmplat. Pe diploma universitară scrie că sunt sociolog, dar cel mai mult timp am activat în zona vânzărilor unde m-am format. Apoi am avut posibilitatea să particip la un curs MDRT (Milion Dollar Round Table) și atunci am luat decizia de a deveni antreprenor și a de a găsi o oportunitate prin care să-mi îndeplinesc visele. Deoarece îmi place să construiesc și să lucrez cu oamenii, am ales o oportunitate de afaceri al cărui succes se leagă perfect de crearea de echipe și de creșterea valorii umane. Astfel, am învățat încă o dată că arta conducerii nu se bazează doar pe acțiuni și matrici, ci în mod fundamental pe oameni. Această activitate mi-a oferit șansa extraordinară de a deveni formator, autor și public speaker, cu responsabilitatea de a expune idei și principii în fața a zeci, sute și mii de oameni.

Între timp, mi-am dat seama că toată experiența acumulată într-un domeniu, oricare ar fi el, nu reprezintă mare lucru dacă nu este împărtășită. Cred cu tărie că a împărtăși tot ceea ce știu și a-i ajuta și pe alții, este cel mai potrivit mijloc de a ma ajuta pe mine.

FII EXCEPȚIA!​

PENTRU CĂ ÎN INTERIORUL TĂU ESTE O FORȚĂ DE NECONTESTAT, CARE REFUZĂ SĂ TE LASE SĂ FII DOAR O PERSOANĂ CA ORICARE ALTA. LASĂ ACESTĂ FORȚĂ SĂ TE ÎMPINGĂ ÎNAINTE!
Dragoș Bălan

Lasă-mi mesajul tău!

Pe langă răspunsul meu îți ofer o mică surpriză. Un mic test al ablităților de comunicare.

Ca să poți influența oamenii în felul în care o face un lider, trebuie să stăpânești arta comunicării.

Atenție! Ca să te asiguri că primești corespondența, te rog verifică și secțiunile spam sau promoții din adresa ta de email.

Nu rata următorul curs gratuit!

SECRETELE PROSPECTĂRII ONLINE

Pentru antreprenorii din vânzări directe și network marketing care vor să își construiască afacerea cu ajutorul rețelelor Social Media

Cărțile mele

Sunt scrise pentru cei ca tine!

Ghidul Social Media

Pentru antreprenori la început de drum

Secretele unei afaceri exponențiale

Construită prin puterea recomandărilor